dinsdag 27 juli 2010

iPad

Ik ben niet zo op de hoogte met nieuwe gadgets. Mijn huisgenoten echter des te meer. Ik ben wat dat betreft gewoon een beetje "dom" (je begrijpt ook niets)  Een mens kan niet overal goed in zijn toch hihi Al lang blij dat ik op mijn PC prima de weg weet !!!

Dochterlief was het laatste half jaar in de ban van de iPad van Apple. Flink gespaard maar helaas kwam het ding maar niet in Nederland. Zo’n vijf weken geleden via een ander kanaal toch haar slag kunnen slaan. En weet je, moeders raakte warempel enthousiast over het compacte hebbedingetje met tal van mogelijkheden. Gewoon voor op de bank, in de tuin, de extra (verplichte) rustmomenten, in de handtas en voor alle veel te lange wachttijden.
Sinds vrijdag heb ik hem in mijn bezit. Ik moet nog van alles uitvinden. Wat dat betreft hebben ze helemaal gelijk en ben ik inderdaad een beetje heel erg "dom" hahaha Nu ik in de lappenmand zit kan ik op mijn gemak flierefluiten met het ding: oefening baart kunst !!!

7 opmerkingen:

 1. Laat ik achter jou nou nooit een "Applemens" hebben gezocht?
  Maar blijkbaar zijn zelfs dat soort wonderen de wereld nog niet uit. Veel plezier ermee hoor(ben eigenlijk wel een beetje veel stiekum benieuwd als Applescepticus)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Veel plezier ermee...lijkt me helemaal gaaf! Oefening baart kunst...dus je komt er vast wel uit!

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Reneetje, een appel-mens ben ik de laatste tijd wel maar een "Applemens" is gewoon toeval. Ik ben niet zo van de merken :-) Zo de wind waait waait mijn jasje hihi Ik moet nog veel leren maar als ik zie wat Solim er allemaal mee kan SUPER !!! En als echte boekenwurm: E-book is ook aanwezig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Och Aniet....als je d'r maar niet "appelig" van wordt...hihihihi

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je hebt MAC users en PC gebruikers. Daar zit een groot verschil in Anita en onze vriend René is beslist geen fan van Apple Macintosh. Wij dus wel, we hebben allebei een MacBook.
  Hoe bevalt je iPad? Makkelijk he, overal internetten. Ik verneem graag je reactie.
  Groeten
  Albert

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ha Albert, nouh ik heb verder niets hoor van Apple.
  Alleen de iPad en die bevalt meer dan uitstekend ;-)
  Zo'n handig formaat met zoveel mogelijkheden !!!
  GEWELDIG

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Beetje late reactie, maar ik las dat je een Ipad hebt, geweldig ding he? Ik heb een Iphone ook al zo'n prachtapparaat, maar die Ipad lijkt me helemaal gaaf..!

  Gaat het een beetje?

  Liefs
  Annette (en Tonnie)

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je hier op het blog mee komt lezen. Laat je ook even een berichtje achter ... Dank je wel :-)