zondag 22 augustus 2010

Ride for the Roses 2010

Omdat het onderstaande evenement zo'n goed doel betreft wil ik de brief van manlief zoals hij deze naar familieleden, vrienden en relaties heeft gestuurd ook hier graag onder jullie aandacht brengen.Beste bloglezer,

Op zondag 5 september wordt de Ride for the Roses 2010 gereden. Een initiatief van veelvoudig Tour de France winnaar Lance Armstrong.

Een groep van 80 wielrenners uit Twente fietst op zaterdag 4 september vanuit Oldenzaal naar Venlo 200 km om de volgende dag zondag 5 september aldaar deel te nemen aan de Ride for the Roses 110 km.

De Ride is inmiddels een begrip binnen de Nederlandse wielerwereld. Het succes van de Ride for the Roses zit hem in de unieke formule. Op een sportieve, gezonde en plezierige manier bezig zijn en tegelijk iets doen in de strijd tegen kanker. Samen met duizenden anderen een sportieve prestatie leveren. Gewoon als jouw manier van kankerbestrijding. Ter nagedachtenis aan iemand die aan kanker is overleden. Als steun in de rug van iemand die tegen kanker vecht of omdat je het doel om persoonlijke reden een warm hart toedraagt.

HET DOEL is natuurlijk om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de KWF Kankerbestrijding. Het bedrijf waar ik werkzaam ben Oude Lenferink Bouw BV te Hardenberg sponsort zes deelnemers waaronder ondergetekende. Om de tocht tot een groot succes te maken zijn alle bijdragen klein en groot van harte welkom. Voelt u zich geroepen om hieraan een bijdrage te leveren en mij nog eens extra te sponsoren dan ben ik u zeer erkentelijk.

Ik heb helaas persoonlijk aan den lijve ondervonden hoe belangrijk het werk van het KWF is en vooral ook hoeveel geld hiervoor nodig is. Door het werven van fondsen kan KWF Kankerbestrijding onderzoek en voorlichting financieren als wapens in de strijd voor: minder kanker, meer kans op genezing en een betere kwaliteit van leven voor mensen met kanker en hun naasten.

Een bijdrage storten kan op rekeningnummer 156842882 t.n.v. Stichting Pre Ride Twente o.v.v. R. Weghorst

De Ride for the Roses is een fietstocht met voor iedere deelnemer aan de finisch een rode roos. Een roos die symbool staat voor andere waarden in het leven dan alleen geld; medemenselijkheid bijvoorbeeld!!

 Voor meer informatie http://www.pre-ride-twente.nl/  en  http://www.ridefortheroses.nl/

Alvast mijn hartelijke dank en een sportieve groet,

Rudy

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je hier op het blog mee komt lezen. Laat je ook even een berichtje achter ... Dank je wel :-)