maandag 4 maart 2013

Uitslag onderzoeken KT

Vandaag zijn we voor de uitslag van mijn APK zie Mijmeren over KT en zo ... naar het UMC St. Radboud geweest.

Wie kent dat niet: de auto naar de garage voor een apk en aan het einde van de rit verborgen gebreken en een gepeperde rekening. Daar word je niet bepaald vrolijk van. Een lijf is natuurlijk geen auto maar wel iets waar je mee vooruit moet!

De kunst is om te zorgen dat deze geoliede machine op slechts één dragend vlak toch op vier wielen in beweging blijft. Op zo'n manier dat het leven blijft en niet "overleven". De buitenkant kan ik zelf wel pimpen: no problem. Het oog laat zich namelijk met een likje verf graag voor de gek houden.

Het kost de nodige breinbrekers om te kijken hoe we de lekkende olie, de sputterend motor en alle gebreken nog enigszins binnen de perken kunnen houden. Om die mogelijkheid te bekijken wordt nog een viertal experts met verschillende specialismen gevraagd een vervolg onderzoek in te stellen en mee te denken in deze ingewikkelde materie. De vraag is eigenlijk ook niet zozeer "wilt u dat"? Mevrouw heeft in deze niet zoveel te willen (keus) Hoewel belastend, noodzakelijk *zucht*

Lief dat jullie zo meeleven maar ik heb de mogelijkheid om op deze post te reageren even uitgezet. Even laten bezinken dit! Geen opmerkingen: