dinsdag 25 mei 2010

Pinksterweekend

Vandaag nog aan het nagenieten van een prachtig en zonnig Pinksterweekend. Op de zonovergoten 1e Pinksterdag was ik jarig. Uitgebreid gevierd en heerlijk verwend met mooie boeketten, kadobonnen, badprodukten, twee zinken hartjes, oud (gemaakte) flesjes, een uitnodiging voor een High Tea, een krukkenbak en een prachtige buddha. Allemaal erg gezellig maar nu over tot de orde van de dag. De weergoden hadden het niet bij het goede eind en wederom een zonnige dag waarin ik van mezelf heerlijk mocht genieten.
Een plekje onder de zon, een kop koffie, een paar tijdschriften, de beentjes languit en even, heel even maar, de ogen dicht !!! Na drie weken werkvolk over de vloer heb ik dit dubbel en dwars verdiend ;-)

Mijn vredige monnik Buddha Shaolin heeft een plekje op het tuintafeltje gekregen. Vanaf mijn vaste plekje in huis kan hij me via de tuindeuren in de gaten houden en ik hem. Hij zit daar vredig te zitten en straalt rust uit. Ik las dat de chinese Shaolin monniken wereldberoemd zijn om hun beheersing van de zelfverdedigingskunsten. Dat is niet verkeerd toch ?!

De perfecte beschermer van huis, haard en hof. Hij heeft een hoog aaibaarheidsfactor. Ik heb namelijk de neiging om hem af en toe even over zijn gladde bolletje te aaien hihi. Wat ik denk doet zoonlief ;-) !!!

7 opmerkingen:

 1. Wat een heerlijk weekend heb jij gehad! En dat had je ook wel nodig na alle hak-, breek- en sloopwerk. Maar het is het wel waard geweest, je wellnescentre is prachtig geworden!

  Enneh...ik ben bang dat ik me volgende keer ook niet kan beheersen en je prachtige Buddha ook even over zijn bolletje ga aaien! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heerlijk dat je zo'n fijn weekend hebt gehad!! En de rust vandaag in en om huis was zeker ook heel erg welkom!?
  Toen ik je blog las en de foto bekeek dacht ik meteen wat 'Zazoe' zéi...dus nog eentje die je mooie Buddha even over z'n bolletje zou willen aaien...wordt druk bij jou in de tuin als dat zo doorgaat! ;-)
  Liefs x-x-x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heb je een schitterende Boeddha in je tuin staan echt prachtig.....heb dit weekend in A'dam nog een winkel bezocht met allerlei Boeddha's en eigenlijk wilde ik ze wel allemaal hebben maar dat werdt erg sjouwen met al die beelden.....maar zo'n prachtige winkel toen ik binnen stapte kwam er een gevoel van enorme rust over me heen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtig Boeddhabeeld heb je gekregen!
  Het staat daar ook zo vredig. Nog mooier dat je die rust vanuit huis kan voelen. Ik hoop dat deze aaibare bol, je veel geluk mag schenken.
  Je hebt het maar getroffen afgelopen weekend. Wat een vrolijk, zonnig weertje..net als de jarige zelf;-)

  Het was gisteren inderdaad boven verwachting. Ja hoor, dan mag je met je beentjes gestrekt lekker genieten van alle rust! Wat zal dat lekker hebben gevoeld..

  Dikke kus xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk rustig lekker lui in de zon(die vandaag even niet aan het werk is). Dat zijn de momenten waar we het voor doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze boedha is idd ook heel erg leuk!!! En groot gelijk dat je van de zon hebt genoten! Hij is nu ook alweer weg.. Die momentjes moet je pakken! ;) Ik moet nog eventjes geduld hebben, heb nog steeds een prive-strand...

  Liefs Jorien

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oooh Tinie weet je nog waar dat precies was in A'dam?! Dat is precies een winkeltje voor mij ;-) Deze buddha heb ik van Rudi gekregen en is loodzwaar. Echt voor buiten. Ik zoek ook nog een mooie voor binnen. Eigenlijk moet je een buddha krijgen maar ik kan me niet voorstellen dat je jezelf het geluk niet zou mogen schenken.

  Jorien als je een terras zoekt dan weet je het adres. Nog even en dan is jullie prive-strand (zandbak) verleden tijd ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je hier op het blog mee komt lezen. Laat je ook even een berichtje achter ... Dank je wel :-)