dinsdag 9 november 2010

Langs vennen en heide

Vanochtend even sprakeloos over de prachtige blog van mijn lieve vriendin Helena. Kijk maar eens: Langs vennen en heide http://passionehelena.blogspot.com/
We hebben elkaar leren kennen via de melanoomlotgenoten.
Uitgegroeid tot een hele bijzondere, waardevolle en warme vriendschap. Zomaar op mijn pad gekomen: een mooi en lief mens !!!

Ik denk op dit moment  vooral aan de lotgenoten van Rudi waar wij nu al een tijdje een lijntje mee hebben en die enorm ontdaan en geschrokken zijn van ons slechte nieuws. Het heeft er ook bij hen behoorlijk ingehakt. Voor jullie ook STERKTE

7 opmerkingen:

 1. Hallo Anita,
  hier gekomen via Helena's mooie blog en naast het genieten van haar prachtige foto's was ik ook ontroerd door de liefdevolle manier waarmee
  ze over jullie schreef.......pfff dat valt niet mee allemaal.
  Ik wil jullie dan ook heel veel sterkte wensen in de toekomst en hoop dat er veel lieve mensen naast jullie staan .
  hartelijke groet van Gea

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lief mens,

  het is inderdaad een heel mooie blog die Helena heeft gemaakt. Ze verwoord zo goed haar gevoelens en de foto's ondersteunen haar woorden. Mensen als zij zijn bijzonder en bijzonder hard nodig nu. Zij begrijpt jullie met een half woord en dat is nu heel belangrijk.

  Dikke knuffel voor jou!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ... vergeet je nu jezelf niet Nienepien ;-) (Zazoe) ?!! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nu maak je mij weer aan het huilen lieve Anita!
  Mijn gedachten zijn steeds bij jullie en een paar simpele blaadje aan een boom, roepen dan heel makkelijk deze gevoelens op. Mooi maar tegelijkertijd ook heel verdrietig.
  Het is er zeker ingehakt, de gevoelens komen heel dichtbij en wens je niemand!
  Jij hebt de foto gekozen van kleur, liefde en rust. Kleur en liefde zo ken ik jullie, en dat laatste pfff, ik wou dat ik dat op jullie toe kon passen. Ik zie jullie daarom als kracht, als die twee blaadje aan de boom!

  En samen me Zazoe en alle andere lieve mensen staan wij om jullie heen. Idd Nina, hand in hand! Ook zei is een hele grote betekenis voor jullie en zo vullen we elkaar aan.
  Ik ben blij dat je op mijn pad bent gekomen, want uit jouw'n woorden vond ik heel veel kracht.
  "The circle of live", Together we are strong!

  Ik kom gauw naar jullie toegesjeest!
  Dikke kus, lieve schat!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit zijn de bijzonder mooie woorden waar je veel aan kunt hebben als je in een moeilijke situatie zit. Ik zou willen dat ik het met mijn doorgaans grote nog maar half zo mooi kon zeggen als je vriendin op haar weblog. Werkelijk ontroerend.

  Ik heb even de woorden niet waar ik normaal nooit problemen heb om teksten te produceren, maar dat is nu niet goed genoeg. Weet dat wij dagelijks aan jullie denken en met jullie meeleven.

  René

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hallo Anita, Rudi en kids,

  ik weet dat ik niet mag huilen maar ik doe het lekker toch!
  van ontroering! de wijze waarop je de vreselijke werkelijkheid verwoord en de liefde en de kracht die je daarbij uitstraald!

  liefs, Ans Tanke

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je hier op het blog mee komt lezen. Laat je ook even een berichtje achter ... Dank je wel :-)