maandag 26 april 2010

Een vrije dag

Vanochtend helemaal klaar om te vertrekken voor een dagopname / angiografie (vaatonderzoek) van mijn buik en stomp naar het UMC St.Radboud in Nijmegen. Manlief gaat mee voor de mentale ondersteuning en tijdverdrijf. Na het onderzoek moet ik namelijk vijf uur plat liggen. Telefoon: de professor is ziek !!! Alle patiënten worden overgenomen door een andere interventie radioloog behalve ik. Er stond namelijk uitdrukkelijk op de aanvraag vermeld dat dit onderzoek door hem zelf moest worden uitgevoerd. Altijd al geweten I am a special person. Nou weet ik niet of ik daar echt blij om moet zijn ... Verdorie dat is balen !!! Ik had me er helemaal op ingesteld. Nu wordt het woensdag 12 mei.

Oke heb ik onverwachts een echte vrije dag. Als fulltime gezinsmanager heb je die natuurlijk altijd. Ik plan altijd mijn dagen zorgvuldig maar vaak te vol. Telkens neem ik voor om het anders te doen maar een week is altijd te kort. Hoe werkende moeders het doen blijft voor mij een raadsel. Ik drink samen met Rudi een kopje koffie en dan vertrekt hij richting kantoor. We hebben de komende tijd nl nog genoeg andere ziekenhuisbezoeken op de agenda staan. Even een snel rondje mailen / hyven ook die contacten moet je bijhouden en dan aan de slag.

Ik spreek mezelf streng toe dat ik deze dag eens nuttig ga besteden. Niet de hort op (of is dat twents) maar een gezellig muziekje aan en kasten uitpakken OPRUIMEN. We beginnen maandag met het slopen van de badkamer op de benedenverdieping. Deze grenst aan onze slaapkamer. We zullen dus een aantal weken boven bivakkeren.
Aan het eind van de dag maak ik de balans op. Op mijn manier heb ik veel (eigenlijk te veel) gedaan. Tevreden sluit ik de dag ;-) !!!

6 opmerkingen:

 1. Kind, wat een getr*(&t dat je nu weer uistel hebt van dat onderzoek, maar ja we zijn inmiddels wel iets gewend toch?

  Je bent druk geweest lees ik, lekker in de kasten gerommeld en natuurlijk ook nog dit http://www.vangellekom.nl/?p=6814, maar dat vergeet je even. Je bent een kanjer en iedereen die niet op tijd en volgens afspraak een naald in je lies prikt, krijgt met mij te doen Hahahaha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Reneetje ik ben erg benieuwd naar dat woord op de eerste zin :-) Ik ben meteen even naar je website "gevlogen" Hahaha ... eenzelfde gevoel had ik gisteravond ook: I love it when a plan comes together. We zijn weer compleet !!! x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. heb je je tijd nuttig besteed

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Da's geen vrije dag...

  Maar wel een dag die je heul nuttig hebt besteed! Kasten opruimen geeft zo'n heerlijk voldaan gevoel. Zakken vol naar de Humanitasbak brengen, ruimte voor nieuwe spullen... ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Noemden we dat vroeger niet gewoon de grote schoonmaak?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik noem het gewoon een achterstallige opruimwoede.
  Een goede remedie om mijn frustratie van het niet doorgaan van die afspraak de baas te worden. Neemt niet weg dat ik de volgende keer zoals Rene zegt graag heb dat hij volgens afspraak een naald in mijn lies prikt. Je kan het maar achter de rug hebben ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je hier op het blog mee komt lezen. Laat je ook even een berichtje achter ... Dank je wel :-)