woensdag 28 april 2010

High Tea

Het project "Europa onder de loep" op Het Mozaïek werd vandaag afgesloten met een echte High Tea. Wat een leuk initiatief van beide juffen !!! Onder het genot van een heerlijk kopje thee met allerlei lekkers werd via power point een presentatie gegeven over hetgeen waar de leerlingen de afgelopen twee weken mee bezig zijn geweest. Uitleg en foto's van hun bezigheden.

Een kleine quiz volgde om de ouders te testen op hun kennis over Europa. Nou ja, die kennis van mij was belabberd hihi We zijn al te lang uit het schoolse systeem en mijn belangstelling ligt niet bepaald  in die richting. Na het tweede kopje thee (Brian is flink aan het bunkeren) gaat de vlag uit: de kids hebben beiden VAKANTIE !!!

4 opmerkingen:

 1. He ja, wat een leuk initiatief!

  Hahaha nou geef Brian eens ongelijk met al dat lekkers...enne het is nog gratis ook;-)!!

  Hoop dat jij ook nog iets opgestoken hebt vanmiddag?! hihi

  Fijne vakantie! Even niet op tijd staan gewoon lekker genieten.

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Was jou kennis belabberd? Dan zou ik maar rap mijn schoolgeld terug gaan vragen..hihihi...

  Sorry, flauw grapje, maar erg leuk zeg, zo'n High Tea. Nou snap ik ook wel waarom Bart's groep dit niet had, die hadden namelijk als project de Tweede Wereldoorlog. Dan is een High Tea ook niet echt passend om mee af te sluiten. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dames ik durfde van schrik mijn vinger niet op te steken. Het niveau was veel te hoog hahaha Wat dat betreft lijk ik op mijn zoon. Die heeft ook een hekel om fouten te maken ;-)

  Een High Tea in legeroutfit was ook een optie Nien !!! De klas van Brian was idd de enige met een High Tea. Een erg leuk initiatief van beide juffen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Met de pijn in jouw schouder(s) is het niet opsteken van je vinger begrijpelijk. Ziet er inderdaad wel allemaal heel gezellig uit hoor.

  Gelukkig zijn er nog wel mensen met bezieling in het onderwijs te vinden, maar soms moet je ze met een kaarsje zoeken.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je hier op het blog mee komt lezen. Laat je ook even een berichtje achter ... Dank je wel :-)